Dave the Diver geliştiricisi, yaklaşan zombi hayatta kalma oyununun 22 dakikalık görüntülerini ortaya koyuyor - Dünyadan Güncel Teknoloji Haberleri

Dave the Diver geliştiricisi, yaklaşan zombi hayatta kalma oyununun 22 dakikalık görüntülerini ortaya koyuyor - Dünyadan Güncel Teknoloji Haberleri

Şu anda belirlenmiş bir çıkış tarihi yok Nakwon: Son Cennetyani tam lansmanı için biraz zaman bekleyebiliriz

Dalgıç Dave Geliştirici Mintrocket, yaklaşan zombi hayatta kalma oyununun 22 dakikalık alfa öncesi görüntülerini yayınladı Bir haftadan kısa sürecek ve saat 4 Aralık’ta gece yarısı PT’yi (diğer zaman dilimlerinde 4 Aralık 03:00 ET / 08:00 GMT / 19:00 AEDT) vurduğunda tamamlanacak Nakwon: Son Cennetoyuncuların sabırsızlıkla bekleyebileceği acımasız zombi parçalama aksiyonunu sergiliyor

Nakwon: Son Cennet Güney Kore’nin Seul kentinin kıyamet sonrası versiyonunda geçen bir PvPvE aksiyon oyunudur Buhar sayfası Test canlı olduğunda

için ilk kısa fragman Nakwon: Son Cennet Eylül ayının sonlarında piyasaya sürüldü, dolayısıyla bu, ona ilk kapsamlı bakışımız

Kara Cuma bu hafta ve Kara Cuma oyun fırsatları zaten buradalar Biraz savaş, keşif ve şehirden başarılı bir şekilde çıkarmanın neye benzediğini gösteriyor Oyuncular, hem zombiler hem de hayatta kalan arkadaşlarla dolu olan şehre sızmak, aynı zamanda görevleri tamamlamak ve para karşılığında satmak için (dünyadan ve diğer insanlardan) öğeler toplamakla görevlendirilir

Tüm oyuncular oyundan katılabilecek

Eğer sizin tarzınıza benziyorsa, o zaman şanslısınız çünkü alfa öncesi test de gelecek hafta başlayacak Aşağıya göz atabilirsiniz ancak bunun alfa öncesi görüntüler olduğunu ve oyunun hala geliştirilme aşamasında olduğunu unutmayın En iyiler listemize göz atmayı unutmayın Kara Cuma video oyunu fırsatları bazı pazarlıklar için Para, karakterinizin daha fazla alan ve ekipmana erişmenizi sağlayacak Vatandaş Derecesini belirlemek için kullanılır Geçen hafta duyurulan test, 29 Kasım’da 17:00 PT / 20:00 ET’de, yani 30 Kasım 01:00 GMT / 12:00 AEDT’de başlayacak